Registration
Contact_us
Блог /

Міжнародна програма обміну AU-Pair

Категория:
Компанія Rimtour рада вітати вас на нашому сайті! Ми пропонуємо широкий спектр міжнародних культурно-освітніх програм. Rimtour - досвідчена, динамічна команда професіоналів, що горить ідеєю просування доступності світу і відкритості кордонів для українців. Дізнайся про акції та зареєструйся на сайті прямо зараз !
Дата: 08.08.2012

Компанія Rimtour запрошує до участі в програмі Au-Pair.

Коротко: Au-Pair - Програма Ради Європи та Юнеско. Прийнята у Страсбурзі та затверджена законодавчо. Працює з 1969 року. Програма культурного обміну, яка надає учасникам чудову мовну та педагогічну практику, можливість знайти нових друзів, побачити життя європейської молоді.

У цій програмі виграють обидві сторони: сім'ї дістають можливість познайомитися з іншою культурою та отримати деяку допомогу, а самі Au-Pair можуть вдосконалити мову, дізнатися традиції і звичаї країни зсередини.

Сім'ї підбираються дуже ретельно. Завжди враховуються звички і захоплення сім'ї та учасника програми. Робиться все можливе, щоб виправдати очікування обох сторін. Сім'я знайомиться з анкетою кандидата, дізнається всю інформацію про нього, також і кандидат отримує від агентства всі необхідні відомості про сім'ю.

Учасники завжди повертаються додому задоволені даною програмою. Ірина, учасниця програми Au-pair, яка рік прожила у Сполучених Штатах Америки, розповідає: «З програмою Au-pair мене познайомили друзі. Я відразу зацікавилася, тому що закінчила факультет іноземних мов і хотіла дізнатися якомога більше про культуру народу, мову якого вивчала. Скориставшись цією можливістю, я провела чудовий та незабутній рік в США. Сім’я зустріла мене дуже тепло. Коли я зайшла в свою кімнату, на ліжку був подарунок, на стіні висів мій фотоколаж, а на тумбочці, в рамках мої фотографії. Я була вражена і щаслива. Хлопчик говорив дуже багато, тому мала хорошого вчителя. За період мого перебування там було всяке, хороше і не дуже, але то життя! Сюди варто поїхати просто, щоб набути досвіду, стати сильнішим, заробити гроші, отримати задоволення, вивчити мову! Як приємно було отримати перші кишенькові гроші… Купила собі цифровий фотоапарат, кросівки, купу одягу і це за один місяць!!! Сім’я навчила мене водити машину. Набутий досвід я із задоволенням буду використовувати у своєму житті».

Зазвичай молодь використовує свій вільний час для знайомства з новою країною і способом життя тамтешніх громадян. А якщо Вам вдасться заповнити свій вільний час так, щоб його практично не було, то тугу за домом Ви навіть не помітите, і користь від 12-місячного перебування у здавалося б чужій країні буде максимальною.

На правах старших учасники програми займаються з дітьми: грають з ними, гуляють, допомагають робити уроки або водять в кіно. Натомість приймаюча родина зобов'язана надати учаснику програми окрему кімнату з повним пансіоном, оплачувану двотижневу відпустку і щомісяця виплачувати кишенькові гроші в сумі від 500 євро в Європі до 800 доларів в США.

Слід зазначити, що учасники програми в жодному разі не є робітником по дому або нянею, ця людина не отримує заробітну плату, а лише кишенькові гроші за добровільну допомогу по будинку. Більш того, умови програми строго регламентують і кількість допомоги (не більше 30 годин на тиждень для Європи і 45 - Для США) та її специфіку. Так, Au-pair не повинен виконувати важку роботу, наприклад, повноцінно прибирати в домі, чистити басейн і т.д.

Зазвичай учасники цієї програми відвідують мовні курси два рази на тиждень по 1,5-2 години, при цьому в США сім'я додатково виділяє 500 доларів на оплату таких курсів, а в Європі - оплачує проїзд до місця їх проведення. Для багатьох Au-Pair стає можливістю залишитися в країні, адже після закінчення програми її учасники отримують право продовжити візу, залишитися в приймаючій країні і вступити до вузу.

Вимоги до кандидатів:

 

Вік :18-26 (18 – 29)

Базовий рівень володіння іноземною мовою

Досвід роботи з дітьми (догляд за дітьми родичів, друзів, знайомих; робота вожатим, тренером, вчителем і т.д.)

Комунікабельність

Відсутність чоловіка / дружини та дітей

Відсутність шкідливих звичок

Готовність до виконання нескладних повсякденних обов'язків по будинку: наводити порядок в дитячій кімнаті, прасувати і прати дитяче білизна, готувати найпростіші страви для себе і дітей.

Ми пропонуємо Вам стати учасником програми AU PAIR в наступних країнах: США, Німеччина, Норвегія, Голландія, Данія, Австрія, Франція, Бельгія

Вартість програми від 270 у.о. за курсом НБУ в США до 350 Євро в країни Європи.

Контактна інформація:

 

м.Хмельницький, вул. Проскурівська 24, 3 поверх, офіс 310

e-mail:

тел. (067) 380-50-55

38(0382)78-99-11

Теги: Освіта за кордоном , робота, візова підтримка, green card lottery, туризм, авіаквитки, міжнародне посвідчення студента ISIC, повернення податків, work on cruise liners, Work and Srudy Canada, au Pair, work and travel USA, Internship - USA, China , Australia, OAYE, Canada, Вища освіта, тури в Хмельницькому, туризм в Хмельницькому, гарячі тури Хмельницький.